Gjest irismor Skrevet 11. juni 2010 #1 Skrevet 11. juni 2010 Eller blir det bare klin, (skinnet henger seg fast i grillrista osv) Blir de stekte inni eller er de rå ved benet og kullsvarte ytterst? Lønner det seg å marinere de eller bare snu de i olje og strø på grillkrydder og paprikapulver? Tenkte vi skulle ha grilla kyllinglår, maiskolber og salat i helgen.
Mammaen til Isak Skrevet 11. juni 2010 #2 Skrevet 11. juni 2010 Vi har gjort det fler ganger, du må bare ikke legge de der det er varmest. La de ligge en stund, så på sterkere varme på slutten. Trenger nok en tjue min på et middelstort lår tenker jeg ;o) Det er knallgodt å grille kyllinglår! Mmmm ;o) Vi bruker som regel bare gni litt olje på de og ha på det krydderet vi liker. Men du kan bruke marinade eller grillsauser ol også altså
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå