Gå til innhold

Hjemmelaget karamellpudding.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Om jeg vil kutte ned på mengden egg, hva bør jeg øke da, melk eller fløte? :)

Skrevet

Ikke at jeg er ekspert på akkurat karamellpudding, men siden egg er bindemiddel, er det i det heletatt lurt å kutte ned på det??? Vil den henge ordentlig sammen da?

 

Skrevet

Har vanskelig for å tro at det blir bra? :-)

Skrevet

Har tenkt tanken selv. Mannen i huset liker ikke egg, og jeg prøver å finne en måte å lage puddingen på som gjør at den ikke kommer til å smake så veldig av det. Er det noe annet jeg kan ha i, tro, som erstatter eggene, men ikke går ut over smaken i så veldig stor grad?

Skrevet

Har googla litt og funnet at i oppskrifter uten egg, brukes man gelatin. Som jeg trodde, jeg kom meg bare aldri så langt at jeg fikk søkt det opp.

Skrevet

Det SMAKER da ikke egg av karamellpudding??? ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...