Anne-B. Skrevet 14. mai 2010 #1 Skrevet 14. mai 2010 Om jeg vil kutte ned på mengden egg, hva bør jeg øke da, melk eller fløte?
lille je Skrevet 14. mai 2010 #2 Skrevet 14. mai 2010 Ikke at jeg er ekspert på akkurat karamellpudding, men siden egg er bindemiddel, er det i det heletatt lurt å kutte ned på det??? Vil den henge ordentlig sammen da?
solstråle69 Skrevet 14. mai 2010 #3 Skrevet 14. mai 2010 Har vanskelig for å tro at det blir bra? :-)
Anne-B. Skrevet 14. mai 2010 Forfatter #4 Skrevet 14. mai 2010 Har tenkt tanken selv. Mannen i huset liker ikke egg, og jeg prøver å finne en måte å lage puddingen på som gjør at den ikke kommer til å smake så veldig av det. Er det noe annet jeg kan ha i, tro, som erstatter eggene, men ikke går ut over smaken i så veldig stor grad?
Anne-B. Skrevet 14. mai 2010 Forfatter #5 Skrevet 14. mai 2010 Har googla litt og funnet at i oppskrifter uten egg, brukes man gelatin. Som jeg trodde, jeg kom meg bare aldri så langt at jeg fikk søkt det opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå