Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #1 Skrevet 8. mai 2010 Hvordan unngå at geleen får "bobler" i seg når man heller den over ostemassen?
PAVEEL Skrevet 8. mai 2010 #2 Skrevet 8. mai 2010 Pisk lite når du lager den, men rør godt. Få minst mulig luft i den med andre ord. Hell forsiktig over ostemassen når den er kald.
elskerlivet Skrevet 8. mai 2010 #3 Skrevet 8. mai 2010 om du rører veeeldig forsiktig når du røren inn pulveret i vannet får du ikke bobler, også helle det veldig forsiktig over, kan også sile det i en liten tesil evt, et kaffefilter over, da blir det helt glatt og ikke så fort å ødelegge ostemassen!! Lykke til!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå