Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #2 Skrevet 8. mai 2010 Ikke gjør det!!! Det er superfarlig!! Jeg vet om en gravid jente som gjorde det en gang, og hun mistet håret av det! Var visst noe med noen graviditetshormoner og rått egg som reagerte, og som slo ut katastrofalt!
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #3 Skrevet 8. mai 2010 hjelpes---------------------------------------------------------- du må ikke bekymre deg for alt da... da vil du få en slitsom graviditet
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #4 Skrevet 8. mai 2010 det var kanskje spøk ja, hehe,, ser d på innleggene under.. hehe
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #5 Skrevet 8. mai 2010 men er det ingen av dere som kan svare på spørsmålet hennes da???? Jeg har ikke vært så nøye med rått egg denne gangen, men husker jeg var det i forrige svangerskap. Mener å ha hørt at egg ikke er noe farlig for gravide, så tror du kan spise skolebolle, jeg ville gjort det hvertfall:)
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #6 Skrevet 8. mai 2010 Seriøst, hvor mange ganger har du hørt om salmonella i norske egg?
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #7 Skrevet 8. mai 2010 Eggene i vaniljekremen er kokt, så det burde ikke være noen fare!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå