Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #2 Skrevet 8. mai 2010 De parmesanostene jeg har tittet på på butikken kan vi gravide IKKE spise. SUKK
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #3 Skrevet 8. mai 2010 de skriver pasgrasan. Det utales parmasan Bare en liten opplysning, hehe. Du kan se på mattilsynet sin nettside om hva du kan eller ikke kan spise
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #4 Skrevet 8. mai 2010 HÅH, så kom jeg med en dunge skrivefeil med det samme. Suuuupert! 17:36
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #5 Skrevet 8. mai 2010 Hvordan skrives det, sier du?? Hva med "parmensan"?? Tror nok det er litt mer riktig enn "pasgrasan"?b
Anonym bruker Skrevet 8. mai 2010 #6 Skrevet 8. mai 2010 feil!! står på matportalen at permesan trygt kan spises.
Anonym bruker Skrevet 9. mai 2010 #8 Skrevet 9. mai 2010 Pasgrasan er en italiensk hardost fra Nord-Italia, laget på pasteurisert kumelk.. Parmesan eller parmesanost (fra italiensk Parmigiano, som betyr betyr "fra Parma") er en fast løypeost med en karakteristisk skarp smak, som egner seg til smakssetting av mat.... øh..
Anonym bruker Skrevet 9. mai 2010 #9 Skrevet 9. mai 2010 Du kan spise parmesan. Det står på matportalen sine sider også. På engelske og amerikanske nettsider er hver enkelt ost listet opp, som gjør det enklere. Dette er fra babycenter.co.uk: Cheeses which are SAFE to eat in pregnancy Hard cheeses: Austrian smoked, Babybel, Caerphilly, Cheddar, Cheshire, Derby, Double Gloucester, Edam, Emmental, English goat's cheddar, feta, Gouda, Gruyere, Halloumi, Havarti, Jarlsberg, Lancashire, Manchego, Orkney, paneer, Parmesan, Pecorino (hard), Provolone, Red Leicester. Soft and processed cheeses: Boursin, cottage cheese, cream cheese, feta, goat's cheese without a white rind, mascarpone, mozzarella, Philadelphia, processed cheese (such as cheese spread), Quark, ricotta. Yoghurts (all varieties), probiotic drinks, fromage frais, soured cream and crème fraîche - any variety, including natural, flavoured and biologically active - are all safe to eat. Cheeses to AVOID in pregnancy Mould-ripened soft cheeses: Brie, Blue Brie, Cambozola, Camembert, Chaumes, chèvre (goats cheese with a white rind), Pont L'Eveque, Taleggio, Vacherin-Fribourgeois Blue-veined cheeses: Bergader, Bleu d'Auvergne, Blue Wensleydale, Shropshire Blue, Danish Blue, Dolcelatte, Gorgonzola, Roncal, Roquefort, Stilton, tomme, Wensleydale (blue). Soft, unpasteurised cheese, including goat and sheep's cheeses: Chabichou, Pyramide, Torta del Cesar.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå