Miss Dynamite Skrevet 7. mai 2010 #1 Skrevet 7. mai 2010 Jeg husker tidligere, en oppskrift som var inne på denne siden,og dumme meg glemte å skrive den ned. Den var super enkel. Var nesten 100g av alt. hehe. Jeg er SKIKKELIG dårlig på å bake, men noe enkelt hadde jo KANSKJE gått !!!! Den jeg husker, var ganske stor, super god, og alvorlig lett. Noen som fortsatt har den her inne?
Mammaen til Isak Skrevet 7. mai 2010 #2 Skrevet 7. mai 2010 Aner ikke hvilken oppskrift du mener, men jeg har en oppskrift hvor du lager røra i kjelen. Veldig greit at man ikke trenger masse boller, piske ting hver seg osv. Men den er ikke 100gr av hver, og det er jo en del ulike ingredienser. Men som sagt, jeg syns den er enkel i og med at man lager alt i kjelen. Vil du ha oppskriften?
Miss Dynamite Skrevet 7. mai 2010 Forfatter #3 Skrevet 7. mai 2010 ja gjerne det, så får jeg SE om jeg klarer det. Jeg er HÅPLØS.Hehe
Alva♂️♂️♂️♀️ Skrevet 7. mai 2010 #4 Skrevet 7. mai 2010 Ikke den du spurte etter tror jeg, men fikk oppskriften her inne og den er enkel og veldig kjapp: 400 g margarin 9 dl sukker 4 egg (piskes lett) 4 ss kakao 1 ts natron 10 dl hvetemel 1 beger lettrømme 4,5 dl vann Smelt margarin, ha natron i rømmen, bland alt i pannen du smelter margarinen i (stor panne). Rør ut klumper og hell i en stor langpanne. sett i ovnen på 180 grader i 40 minutter. Ferdig. :-) Saftig og god.
Miss Dynamite Skrevet 7. mai 2010 Forfatter #5 Skrevet 7. mai 2010 Hørtes god ut, og virket jo ganske lett Hva med glasur på denne?
Alva♂️♂️♂️♀️ Skrevet 7. mai 2010 #6 Skrevet 7. mai 2010 Bruker en mørk glasur på denne, men du kan sikkert bruke smørkrem også. Nå har jeg ikke oppskriften på den mørke glasuren tilgjengelig her, husker bare at det er å smelte margarin og ha i masse melis, litt vanlijesukker, kakao og kaffe. Sikkert noen andre som har en god oppskrift :-) Kaken er forresten aller best om den får stå over natten.
Mammaen til Isak Skrevet 7. mai 2010 #7 Skrevet 7. mai 2010 200gr smør 2dl vann , ha dette i en kjele og varm opp så smøret smelter. Rør i 4 spiseskjeer kakao 4,5 dl sukker 4 dl hv.mel 1 ts natron 1 ts bakepulver 2 egg 1,5 dl rømme el creme fraiche, evn kefir. Passe med røre til 26cm rund form- 180 grader ca en time,sjekk kaka innimellom. Den blir litt tung, og skal være litt rå i midten.
Mammaen til Isak Skrevet 7. mai 2010 #8 Skrevet 7. mai 2010 400gr smør 200gr melis 5 ss melk, eller noen ss mørk kaffe Litt vaniljesukker Jeg bruker noen dråper med romessens. Kakao til du får den smaken du vil ha, eller smeltet kokesjokolade ca 1 plate. Alt piskes godt sammen med mikser til porøs konsistens:) Du kan og lage glasur av smeltet smør,kaffe eller melk,melis og kakao.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå