Anonym bruker Skrevet 6. mai 2010 #1 Skrevet 6. mai 2010 tenkte på å prøve soyaprotein, men har hørt det er veldig dyrt...
Anonym bruker Skrevet 7. mai 2010 #2 Skrevet 7. mai 2010 Når jeg lager pizza så unner jeg meg en bunn med grovt mel. Tar den groveste brødblandingen jeg finner og lager bunn av den. Lager den supertynn og hever den godt så den blir sprø. Som fyll har jeg karbonadedeig,løktomatpurre,vann og mye krydder. Litt ketchup uten sukker gir ekstra piff. Og jeg bruker lettost eller mozarella. Gidder ikke bruke penger på så mye spesialprodukter som er lavkarbo. I helgene gjør jeg maten så sunn og grov som jeg kan. I ukene kutter jeg det helt ut!
trollmamma Skrevet 7. mai 2010 #3 Skrevet 7. mai 2010 Sett på lavkarbo.no ? Veit det er pizzaoppskrifter der, har ikkje prøvd dei sjølv da men )
Anonym bruker Skrevet 7. mai 2010 #4 Skrevet 7. mai 2010 Jeg er i ketose, så er veldig forsiktig. Må nok bruke soyaprotein, men har lest så mye rart,at jeg vet ikke hva jeg skal prøve..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå