Gå til innhold

Bakehjelp trengs ASAP!!! Husmødre, I'm talking to you!


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg er tom for farin, og har ikke nevneverdig lyst til å kjøre ut akkurat nå, så kan jeg bruke vaniljesukker eller melis i feks sjokoladekake eller muffins?? Tenkte jeg skulle overraske sønnen min med skikkelig kos etter middag i dag ;)

Skrevet

Du kan bruke melis. Men er ikke helt sikker på om du bør bruke samme mengde i vekt eller volum.

Skrevet

da tar jeg litt melis tenker jeg ;) TRenger ikke å være kjempesøtt, og melis er jo mye søtere enn farin i grunn... Takk Himmel og hav :D

Skrevet

Melis er det samme som sukker, bare at det er helt finmalt. Hadde brukt omtrent samme mål :))

Skrevet

Melis går fint, men ikke vaniljesukker, for det blir veldig sterkt i store mengder.

Skrevet

Ville hatt noe mindre melis dersom det var snakk om antall dl. Melis er mer finkornet og har vel større tetthet. Dersom det er snakk om vekt ville jeg brukt samme vekt. Jeg prøvde meg med melis i krem, i stedet for sukker. Det er ikke å anbefale. Fløta skilte seg, og det så ut som jeg hadde laget cottage cheese :-P

Skrevet

brukte melis, litt mindre enn med sukker, og litt mer vaniljesukker enn det stod i oppskrifta. Det ble helt greit det altså :) Likte det egentlig bedre enn emd sukker i, for søtsmaken var ikke så kraftig, mer myk søt smak, hvis dere skjønner??

 

så da vet jeg at jeg heller skal bruke litt melis enn bare sukker neste gang ;)

 

HI

Skrevet

100 gr sukker er ca 60 gr melis, står det i min kokebok:o)

Skrevet

Du kan bruke omtrent samme vekt, men ikke samme volum. Melis fyller mye mer enn farin.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...