Anonym bruker Skrevet 4. mai 2010 #2 Skrevet 4. mai 2010 De kakebunnene som selges i butikken er vel mer enn en dag gamle? Men fløtekrem bør du ha på samme dag.
gulljenta skal bli storesøster Skrevet 4. mai 2010 #3 Skrevet 4. mai 2010 Kommer ann på hva slags kake du skal lage Sukkerbrød bunner kan lages dagen i forveien, eller lenger om du fryser dem. Skal du ha pisket kremfløte så ville jeg nok ventet til samme dagen, men smørekrem /konditorkremer og de fleste sjokoladekremer kan fint stå i kjøleskap over natten på ferdig pyntet kake. Skal det være friske bær i kaken ville jeg nok også ha ventet til samme dag. Noen sjokoladekaker kan bli litt tørre. Men om det er en kake du har lagd før, og spist rester av dagen etter at den har vært lagd og den har vært like god da, så er det jo problemfritt og lage den dagen i forveien
Anonym bruker Skrevet 4. mai 2010 #4 Skrevet 4. mai 2010 Her ble det bakt sjokoladekake kvelden før, og satt i kjøleskap til dagen etter.. hele kaken forsvant, så den var nok brukbar Men som noen skrev, kommer vel helt an på hvilken kake det er snakk om.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå