~sjiraff~ Skrevet 4. mai 2010 #1 Skrevet 4. mai 2010 Skal lage potetsalat til ca 50 mennesker. Den dagen det skal serveres har jeg neppe tid til å skrelle og koke 100 poteter. Antar at potetsalaten bør lages samme dag som den serveres? Kan alternativt potetene kokes noen dager i forveien? Eller bare skrelles og stå i vann noen dager? Eller blir det dårlig da?
Hopptetussa90 Skrevet 4. mai 2010 #2 Skrevet 4. mai 2010 Potetalaten blir best om den får stått litt og kan fint lages dagen før.
erteposen + 4 Skrevet 4. mai 2010 #3 Skrevet 4. mai 2010 Flott å lage dagen før. Gamle poteter som blir stående smaker ikke godt. Det er lurt å salte/pepre de kokte potetene før de blir helt kalde.
~sjiraff~ Skrevet 4. mai 2010 Forfatter #4 Skrevet 4. mai 2010 Men jeg har ikke tid dagen før heller. Så da må den eventuelt lages to dager før.. Går det like bra? Er det da forskjell om man bruker rømme eller majones?
Hopptetussa90 Skrevet 4. mai 2010 #5 Skrevet 4. mai 2010 Jeg er nesten sikker på at det burde gå greit dersom potetene er helt kalde når resten blandes i. Når den skal stå såpass lenge anbefaler jeg deg å tilsette noe mer rømme og majones enn det som står i oppskriften. Den kan bli litt tørr dersom du ikke gjør det. Ikke noe forskjell mellom rømme eller majones. Jeg bruker begge deler.
~sjiraff~ Skrevet 5. mai 2010 Forfatter #6 Skrevet 5. mai 2010 Nesten sikker? Er det noen som har prøvd det? Har bare 2 doer så litt dumt om 50 gjester får vondt i magen samtidig ;o)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå