Gå til innhold

Hva er gluten?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er gluten i hvetemel, bugg, vanlig havre, rug, spelt og malt.

 

Egg, sukker og fløte er glutenfritt. MEN har du f.eks. tidligere brukt en skje i melposen og så tatt sukker med samme skjeen uten å vaske den er den sukkerposen nå ikke lenger glutenfri.

Det er ikke bare ingrediensene som er viktig å holde rene, men redakapene også.

 

Et annet tips er at Toro sine muffins og langpannesjokoladekake, Møllerens langpannsjokoladekake og brownis er alle glutenfrie.

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141809428-hva-er-gluten/#findComment-141809490
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...