Anonym bruker Skrevet 1. mai 2010 #1 Skrevet 1. mai 2010 Jeg har glemt å kjøpe matfløte til kyllinggryta (bali) jeg skal lage nå:/ Hvordan blir gryta dersom jeg erstatter fløten med melk? Fiasko? Jeg har som sagt lett rømme og kesam mager, men kesamen skal jo ikke koke så den kan jeg vel ikke bruke... Blir veldig glad for svar!:)
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2010 #2 Skrevet 1. mai 2010 Vet ikke, men tenkte med en gang at jeg skulle si ja om det var ei bløtkake du skulle lage
Himmel og hav Skrevet 1. mai 2010 #3 Skrevet 1. mai 2010 Melk går fint! Hiv evt oppi litt rømme på slutten også.
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2010 #4 Skrevet 1. mai 2010 Tuuusen takk for svar! Da blir det kyllinggryte likevel:)
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2010 #5 Skrevet 1. mai 2010 Jeg tipper det går bra med melk, selv om jeg aldri har brukt den gryta. Kanskje prøve med litt rømme i en liten porsjon først, hvis du ikke er tøff og gal nok til å ta i rømme med det samme da:) Kesam hadde jeg hoppet over, tror jeg. Uansett. Ikke la melk å rømme bli mer enn 3 dl tilsammen
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2010 #7 Skrevet 1. mai 2010 Den blir nok litt tynnere med melk, men du kan eventuellt jevne den med litt maizenna mel...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå