It's all about me Skrevet 30. april 2010 #1 Skrevet 30. april 2010 Bakte sjokoladekake igår og den så helt grei ut da jeg tok den ut av ovnen. Skulle steke i 20 minutter, men lot den stå 3 minutter ekstra siden den klisset litt da jeg testet med en pinne. Under nedkjølinga sprakk den litt, men ikke noe mer enn ventet av en elendig kokk. Men da den noen timer senere skulle deles opp falt den helt fra hverandre. Har opplevd kaker som smuler før, men denne oppløste seg fullstendig og ble til utelukkende bare smuler. Og det er ikke overdrevet engang. Hva gjorde jeg galt som klarte å ødelegge selv en 1 2 3 kake.....?
Hopptetussa90 Skrevet 30. april 2010 #2 Skrevet 30. april 2010 Noe sier meg at kaken din sto hakket for lenge inne i ovnen.
It's all about me Skrevet 30. april 2010 Forfatter #4 Skrevet 30. april 2010 Huff da hadde mannen rett, he he. Ja ja, da blir det heller litt for lite stekt kake neste gang )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå