Anonym bruker Skrevet 29. april 2010 #1 Skrevet 29. april 2010 Har noen en oppskrift på ostefondue uten vin i? Føler meg ikke trygg på å bruke 4 dl vin i mat når jeg ikke vil innta noe alkohol under svangerskapet.
Anonym bruker Skrevet 29. april 2010 #2 Skrevet 29. april 2010 Om vinen skal koke, er det ikke farlig for da forsvinner alkoholen. Jeg benyttet alkohol i maten (om det var i oppskriften selvsagt) da jeg var gravid om maten skulle koke.
Anonym bruker Skrevet 13. juni 2010 #4 Skrevet 13. juni 2010 Du kan bruke eplemost i stedet for vin (men som hun andre skriver, så forsvinner alkoholen når vinen koker).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå