Anonym bruker Skrevet 2. juli 2011 #26 Del Skrevet 2. juli 2011 Variert kost I begrepet å spise variert mener vi at en spiser: •Både kjøtt og fisk, helst fisk 2-3 ganger i uka •Brødmat og kornprodukter som gir “gode karbohydrater” •Poteter, helst kokte – "gode karbohydrater" •Pasta mat som også gir “gode karbohydrater” •Grønnsaker •Frukt •Drikk vann I begrepet “gode karbohydrater” menes kullhydrater som ikke kommer fra sukker, men som kommer fra et “naturlig produkt”. Sukker i den form vi kjenner er naturlig, men det er industrielt framstilt, det er derfor ikke helt naturlig. Eksempler på naturlige kullhydrater finner vi i : brød og kornprodukter, poteter, frukt, grønnsaker (de kalles også gode da de også inneholder fiber, vitaminer, mineraler og væske) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå