It's all about me Skrevet 22. april 2010 #2 Skrevet 22. april 2010 Asparges skal vel ikke koke i det heletatt, men trekkes lett i få minutter. Beste er å kjenne etter selv, de er jo aldri like tykke. Men selv så koker jeg aldri. De smaker aller best stekt noen minutter med smør og salt. Nam nam )
Gjest Skrevet 22. april 2010 #4 Skrevet 22. april 2010 Skulle si max to, sånn ca. 4-5 minutter vil gi en militærgrønn, slapp asparges.
Minesmå:)+en til! Skrevet 22. april 2010 Forfatter #7 Skrevet 22. april 2010 Takk Jeg prøver meg frem!
Rampongi Skrevet 22. april 2010 #9 Skrevet 22. april 2010 vi dampkoker dem også på rist med sånn dampkoker vet du
Hikken Skrevet 22. april 2010 #10 Skrevet 22. april 2010 Pleier å såvidt ha dem nedi vannet før jeg tar dem opp igjen jeg. 30-45 sekunder kanskje )
lille je Skrevet 22. april 2010 #11 Skrevet 22. april 2010 Ett og et halvt til to minutter i sterkt saltet vann, så rett i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Så kan du grille dem litt med litt smør etterpå
rampete robin Skrevet 22. april 2010 #12 Skrevet 22. april 2010 Har også bedre erfaring med å steke de i smør og salte/pepre.
Mammaen til Isak Skrevet 23. april 2010 #13 Skrevet 23. april 2010 Fosskokende vann i ca 1,5-2 min om de er tykke,ha mye salt i vannet og en skje sukker. ) Steike i panna går også fint an,noen min på høy varme med smør og salt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå