Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Går det greit? Eller vil mosen bli ødelagt av at potetene ikke tåler å fryses?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

¨jeg pleier koke potet, gulrot å kolrabi.

koke ha i litt kokevann, mose å fryse.

ha de i plastbegre.

funker som bare de..

smaker helt fint når man tar den opp.

bare å tine, å varmer de...

 

nå som han er større: har vi kalkun pølse i evt evt litt kjøtt osv..

Skrevet

Det går fint an å fryse moste poteter når det er en del av en større rett, som en grønnsaksmos. Bare potet blir litt rart. Ellers er min erfaring at barnemat som inneholder okse- eller kalvekjøtt får litt rar konsistens etter frysing. Den må varmes skikkelig opp og røres godt i før den serveres (vanligvis varmer jeg opp maten bare til spisetemperatur), da får den vanlig konsistens igjen. Smaken er uansett den samme.

Skrevet

All mat jeg fryser ned (inneholder poteter) blir til papp når jeg tar det opp. Uansett hva annet som er oppi, biff, kylling, grønnsaker... men jeg løser det problemet ved å tilsette litt ekstra olje og så kjøre det en runde til med stavmikseren før servering, eller før jeg går ut (om maten må taes med). Da blir den god som ny :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...