Gå til innhold

hvordan er det best å tine boller , som vi skal ha i besøk ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dette trodde jeg ikke på før jeg så det selv, men det virker og er trygt.

Sett stekeovnen på 50 grader, og legg posen med boller inni.

Med pose og det hele.

Den smelter ikke på så lav temperatur. Beregn god tid, jeg ville lagt dem inn kl. 14 ca.

Da blir bollene myke og saftige.

Om du ikke tror meg så prøv med bare en brødpose på engangsbakepapir først. :)

Jeg synes de blir mykest og saftigst når jeg tiner dem som vanlig, og så varmer dem i mikroen. Synes de blir litt harde og tørre i vanlig stekeovn. Men kanskje trikset over med plastposen gjør susen?

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...