Anonym bruker Skrevet 18. april 2010 #1 Skrevet 18. april 2010 burde jeg varme de i ovnen eller ? de er jo best servert varm og vi skal ikke ha besøk før i 3 tiden
leirbål Skrevet 18. april 2010 #2 Skrevet 18. april 2010 Dette trodde jeg ikke på før jeg så det selv, men det virker og er trygt. Sett stekeovnen på 50 grader, og legg posen med boller inni. Med pose og det hele. Den smelter ikke på så lav temperatur. Beregn god tid, jeg ville lagt dem inn kl. 14 ca. Da blir bollene myke og saftige. Om du ikke tror meg så prøv med bare en brødpose på engangsbakepapir først.
Anonym bruker Skrevet 18. april 2010 #3 Skrevet 18. april 2010 legg dem i en plastpose i varmt vannbad..da beholder du også fuktigheten i bollene
Anonym bruker Skrevet 18. april 2010 #4 Skrevet 18. april 2010 Ta de opp snart å legg de på benken, så tar du de et par minutter i ovnen før gjestene kommer! =)
Erle79 Skrevet 18. april 2010 #5 Skrevet 18. april 2010 Jeg synes de blir mykest og saftigst når jeg tiner dem som vanlig, og så varmer dem i mikroen. Synes de blir litt harde og tørre i vanlig stekeovn. Men kanskje trikset over med plastposen gjør susen?
Anonym bruker Skrevet 18. april 2010 #6 Skrevet 18. april 2010 takk for mange gode tips , jeg skal prøve dette med brødposen =)
leirbål Skrevet 18. april 2010 #7 Skrevet 18. april 2010 Ja, de blir saftige da. Uten brødpose blir de tørre, det er jeg helt enig i.
Anonym bruker Skrevet 18. april 2010 #8 Skrevet 18. april 2010 Takk for tipset, skal jaggu prøve det neste gang
Anonym bruker Skrevet 18. april 2010 #9 Skrevet 18. april 2010 tin de i microen og så sleng de i ovnen i 10 minutter, blir som nybakte!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå