Gå til innhold

Hvilket tilbehør og saus bruker du til Andebryst?


Anbefalte innlegg

Gjest irismor
Skrevet

Kommer an på hvor fancy du vil a det. Men når vi ar andebryst så er tilbehøret asparges og rødvinsaus.

Skrevet

Asparges og toro kyllingsaus med sjarlottløk og en ting til.

Skrevet

asparges ihvertfall,og sopp..tror jeg vi hadde.

også hadde vi apelsinsaus til,det var veldig godt:-)

Skrevet

Jeg liker rødvinssaus til (hjemmelaget, ikke Toro), og f.eks. grønne bønner/aspargesbønner, eller asparges, og noen enkle poteter stekt i ovnen, eller potet- og sellerimos.

 

Har også laget med en deilg saus på rødvin og tyttebær, med grillet polenta med sopp og trøffelolje. Det var digg, men litt mer strev.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...