Gjest irismor Skrevet 17. april 2010 #2 Skrevet 17. april 2010 Kommer an på hvor fancy du vil a det. Men når vi ar andebryst så er tilbehøret asparges og rødvinsaus.
rampete robin Skrevet 17. april 2010 #3 Skrevet 17. april 2010 Asparges og toro kyllingsaus med sjarlottløk og en ting til.
erteposen + 4 Skrevet 17. april 2010 #4 Skrevet 17. april 2010 En kan da ikke ødelegeg andebryst med en toro saus! Jeg er ikke storfan av andebryst, men liker den med en saus med syre i. Appelsinsaus er godt, og denne med bringebæredikk fra w-kjøkken http://www.tv2.no/gmn/wenche/oppskrifter/andebryst-751118.html Jeg liker vel best and med en asiatisk vri:)
* 5 om dagen * Skrevet 17. april 2010 #5 Skrevet 17. april 2010 asparges ihvertfall,og sopp..tror jeg vi hadde. også hadde vi apelsinsaus til,det var veldig godt:-)
♥tosmåtroll♥ Skrevet 17. april 2010 #6 Skrevet 17. april 2010 Andebryst med mangosaus...eller appelsin...se her feks: http://matmedmonkis.blogspot.com/2009/02/and-i-appelsinsaus.html
Sylteflesk Skrevet 17. april 2010 #7 Skrevet 17. april 2010 Jeg liker rødvinssaus til (hjemmelaget, ikke Toro), og f.eks. grønne bønner/aspargesbønner, eller asparges, og noen enkle poteter stekt i ovnen, eller potet- og sellerimos. Har også laget med en deilg saus på rødvin og tyttebær, med grillet polenta med sopp og trøffelolje. Det var digg, men litt mer strev.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå