Anonym bruker Skrevet 16. april 2010 #1 Skrevet 16. april 2010 Når dere lager til en flaske med mme, kjøler dere den av i vannbad? Er det ok å bare la den stå på benken til den erriktig temperatur? (Feks gjøre klar en flaske for så å ta kveldsstellet og evt. bad)
♥ Vinterbarnet ♥ Skrevet 16. april 2010 #2 Skrevet 16. april 2010 Det går nok sikkert fint å la den stå på benken. Jeg bruker hipp og blander i drikketemperatur, slik at den kan drikkes med en gang. Det går så mye fortere:-)
Anonym bruker Skrevet 17. april 2010 #3 Skrevet 17. april 2010 Ja det høres mer greit ut! Vurderer å bytte merke, men er usikker.
Anonym bruker Skrevet 17. april 2010 #4 Skrevet 17. april 2010 Jeg gjør det på en annen måte. Jeg har funnet ut forholdet mellom varmt og kaldt vann som gjør at melken blir drikkeklar. Så blander jeg pulveret i det varme vannet før jeg heller i kaldt vann som står i kjøleskapet. Vola, klar til mating. Om natten har jeg også laget klar flasken med mengde pulver så slipper jeg det når jeg er trøtt. Har skaffet meg vannkoker som varmer vannet til 80 grader (etter at jeg har kokt vannet). Bruker Collette da det passer best for tassen her. Han gulpet så mye av både Nan og Hipp.
kirsty*2barnsmamma Skrevet 18. april 2010 #5 Skrevet 18. april 2010 Jeg setter flasken i kaldt vann med ett steketermometer oppi flaska hehe. Bruker Hipp. Har en sånn melkeskum mugge fra ikea i stål i stellevesken. Hjemme bruker jeg et litermål.
Gjest Skrevet 18. april 2010 #6 Skrevet 18. april 2010 Kan man blande i drikketemperatur da? Jeg sendte en mail til Hipp for å høre om de har ferdigblandet mme og spurte i samme slengen om det gikk an å blande i lavere temperatur enn anvist på pakken. Jeg fikk som svar at de ikke anbefalte dette, pga eventuelle bakterier og at pulveret løser seg opp dårligere...blablabla.. Har lest her inne tidligere at andre har fått et annet svar, hva skal man tro på?
kirsty*2barnsmamma Skrevet 19. april 2010 #7 Skrevet 19. april 2010 Jeg har prøvd å blande ved drikketemperatur da jeg leste at noen her inne gjorde det. Men jeg fikk ikkeløst opp pulveret skikkelig. Melken var kornete. Så det sluttet jeg med.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå