Magandang anak ko Skrevet 15. april 2010 #1 Skrevet 15. april 2010 Må kunne lages på forhånd, og ikke koste skjorta. Blir veldig glad for gode forslag:o)
Mrs.HvorErNøkleneMine? Skrevet 15. april 2010 #2 Skrevet 15. april 2010 Kommer jo helt ann på hva type selskap det er da. Men gryterett er enkelt og billig, men ikke særlig bryllupsmat f.eks. Steik er også mulig å lage på forhånd, og er ikke så altfor dyrt heller. Om det er sommer, så er grilling supert:)
Magandang anak ko Skrevet 15. april 2010 Forfatter #3 Skrevet 15. april 2010 Det er barnedåp,så ikke så formelt som bryllup:o) Vi skal i kirken først, så derfor blir det litt komplisert å servere så mye mat rett etter kirken. Vi har vurdert catering, men det blir vanvittig dyrt til så mange personer:-/
Fire småtroll Skrevet 15. april 2010 #4 Skrevet 15. april 2010 Vi skal ha 40-50 gjester utpå forsommeren her, og vi vurderer helgrillet gris. Slakteren leverer ferdig steamet gris og låner ut grill med sånt stativ til å snurre den på over.. Men det er kanskje ikke typisk dåpsmat
erteposen + 4 Skrevet 15. april 2010 #5 Skrevet 15. april 2010 Baccalao evnt. en annen gryte sammen om noen ikke liker fisk. Den blir bedre dagen derpå.
noggie Skrevet 15. april 2010 #7 Skrevet 15. april 2010 Var ganske mange til begge våre dåper ( henholdsvis 85 og 50) og vi lagde all maten selv. Koldtbord/ tapasbord er lettvint og det meste kan lages på forhånd og fryses.Ta opp dagen før for tining... Og husk å delegere til nærmeste familie og venner ; ) Vi hadde karbonadesmørbrød (mamma laget), søsteren min lagde fylte halvmåner( butterdeig med ønsket fyll), og sweet chili marinerte reker, kjøttboller, lakserullade, 2 typer vanlig smørbrød i England, oppskåret ost og frukt. Og kaker selvsagt. Mamma lagde 1, søsteren min 1 og jeg to. Dårlig råd her i gården så det var kaffe og saft å drikke.
Magandang anak ko Skrevet 16. april 2010 Forfatter #8 Skrevet 16. april 2010 Tusen takk for gode tips! Flere som har innspill? )
Neijasså... Skrevet 16. april 2010 #9 Skrevet 16. april 2010 Sodd! Hele Trøndelag kan ikke ta feil. ) Det eneste som trengs er to diiigre gryter (en til sodd og en til poteter/gulrøtter), noen pakker Mors flatbrød ved siden av og så har du en enkel, rimelig men god og mettende middag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå