giggsi Skrevet 13. april 2010 #1 Skrevet 13. april 2010 Og har noen en god oppskrift på pinnebrød å dele med meg?
Gjest Skrevet 13. april 2010 #2 Skrevet 13. april 2010 Svelerøre kan du i hvertfall ikke lage dagen før. De må stekes med det samme, ellers så går luften ut av røren og du får noen kompakte klumpe-sveler (det er kjempeviktig at de er luftige!) Da må du heller lage svelene ferdig dagen i forvegen også oppbevare dem i kjøkkenhåndklær med plast over til dagen etterpå. Det kan gå bra :-)
lille sprelle Skrevet 13. april 2010 #3 Skrevet 13. april 2010 pinnebrød må du pakke tett i plast, da skulle det gå bra
giggsi Skrevet 13. april 2010 Forfatter #4 Skrevet 13. april 2010 Tusen takk for svar jenter. Skal på skogstur med 6 voksne og 7 barn i morgen og tenkte overraske med å steike lapper og pinnebrød ute.Men da får jeg lage det i morgen tenker jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå