Anonym bruker Skrevet 5. april 2010 #1 Skrevet 5. april 2010 Jeg har kun brukt stekepose til kalkunen så langt og har da klippet ett lite hull i det ene hjørne, men i dag har jeg en helstekt kylling i en stekepose og har så langt ikke klippet hull. Den har blåst seg opp og derfor jeg lurer. Hva gjør dere andre?
Anonym bruker Skrevet 5. april 2010 #2 Skrevet 5. april 2010 ja, gjør det, den kan vel sprenges om man ikke gjør det.
Anonym bruker Skrevet 5. april 2010 #3 Skrevet 5. april 2010 Fant ut på innpakkningen under flappen at det skal klippes hull så da har jeg funnet svaret:o)
Anonym bruker Skrevet 5. april 2010 #4 Skrevet 5. april 2010 Ja det var det jeg var redd for. Har klippet hull nå) Da blir det deilig middag om ikke så alt for lenge. Takk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå