Gjest Skrevet 5. april 2010 #1 Skrevet 5. april 2010 Skal bake nan-brød og har glemt å kjøpe gjær og på besinstasjonen hadde de bare den tørrgjæren for søte deiger, noen som vet om den vil heve selv om den ikke er søt?
___ Skrevet 5. april 2010 #4 Skrevet 5. april 2010 Går fint, men kan være lurt å slenge i en skje sukker for å få fart på gjæren. Det blir likevel ikke søtt.
-Rime- Skrevet 5. april 2010 #6 Skrevet 5. april 2010 Hva er forskjellem mellom vanlig tørrgjør og den for søte deiger?
To tette og ei badehette Skrevet 5. april 2010 #7 Skrevet 5. april 2010 Største forskjellen er prisen..... Markedsføring er morsomt, altså! Spiller ingen rolle hvilken du bruker. Størst forskjell mellem fersk gjær og tørr gjær. Er ikke vits å kjøpe den for "søte" bakverk sånn ellers. Baker myyyyye, jeg :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå