Gå til innhold

Ferdig kokt bajonneskinke - hvordan varme den?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Med eller uten plastikken på?

 

Er litt grønn nå, har aldri hatt ferdig kokt skinke i hus før :o)

Fortsetter under...

Skrevet

jeg hadde nok skjært den opp i litt gode tykke skiver,lagt den i form med litt vann i, og varmet den i stekeovnen, på ca 150 grader eller noe.dekke til med folie...

men jeg har aldri gjort dette selv heller,så vet ikke om det er den rette måten å gjøre det på.

Skrevet

Takk for svar! Men lurer på om det finnes en mer lettvint måte?

Er det noen andre som vet med sikkerhet? Skal ha gjester om en time, haster!

Skrevet

Ingen andre? Lurer på om jeg bare kan putte den oppi en kjele med varmt vann?

Skrevet

Står det ikke noe på pakken? Er du sikker på at den er ferdig kokt?

 

Jeg ville puttet den i en kjele med vann i, med plasten på, og latt den trekke i et kvarters tid eller så, avhengig av størrelse - Fjordlandprinsippet liksom.

Skrevet

Takk for svar til deg også!

 

Står ingen ting på pakken, bortsett fra "kokt bajonneskinke".

 

Lurer bare på om plasten tåler varmen, hmmmm. IQ-test dette, he he!

Annonse

Skrevet

Sett ovnen på 150 grader,skjær skinken i skiver og pakk den i aliminium folie.La den ligge i ovnen til poteter osv er ferdig til servering.

Ikke la den trekke i vann,du fjerner bare smaken,og det er uvisst om plasten tåler varmen ja.Det er jo ikke fjordland dette;-)

Skrevet

Takk for svar alle :o) Vi har skåret den i skiver og puttet i ovnen.

 

Synes virkelig at produsenten burde ha skrevet noe om tilberedning på emballasjen!

Fortsatt god påske alle!

Skrevet

Vi bruker å dele den i skiver å varme den direkte i sausen. Veldig enkelt. Plasten må selvfølgelig av.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...