tante grusom master of law Skrevet 27. mars 2010 #1 Skrevet 27. mars 2010 Finner jo mange på nett, men er usikker på hvilken som er best...
Kaffemocca Skrevet 27. mars 2010 #2 Skrevet 27. mars 2010 Jeg syns denne er god: 200 gr kokesjokolade. Mørk eller lys velger du selv. 200gr smør Ca 1pk melis Kaffe etter eget ønske Ha smør, kaffen og sjokoladen i en kjele og la det smelte på svak varme eller i vannbad. Ta det av og bland så inn melisen til ønsket konsistens.
trollmor & trollungene Skrevet 27. mars 2010 #3 Skrevet 27. mars 2010 Vi bruker denne som er uten melk pga allergi; 100 gr smør, melkefritt 3 ss bakekakao 6 ss sterk kaffe litt vaniljesukker 1 pakke med melis Bruker ofte å dobble denne hvis det er til langpannekake.
tante grusom master of law Skrevet 27. mars 2010 Forfatter #4 Skrevet 27. mars 2010 tusen takk for svar begge to!
urigeller Skrevet 27. mars 2010 #5 Skrevet 27. mars 2010 Denne glasuren her er vanvittig god, nesten så jeg ikke klarer å helle den på kaka - men spise rett fra bollen! Link: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift1354.asp
Gurine Skrevet 27. mars 2010 #7 Skrevet 27. mars 2010 Har prøvd mange varianter opp gjennom årene. Men nå har jeg funnet min favoritt. Bruker rett og slett oppskrifta på kvikk sjokoladeglasur, som står utenpå pakken til Feia bakekakao. Veldig enkel å få til, og god
Love my kidz Skrevet 29. mars 2010 #8 Skrevet 29. mars 2010 Herregud så lyst jeg fikk på sjokoladekake nå da hehe ;-)
Hopptetussa90 Skrevet 29. mars 2010 #9 Skrevet 29. mars 2010 Dette er den beste jeg har smakt: 100 g romtemperert smør 300 g melis 1 1/2 ts vaniljesukker 1 1/2 ts kakao 3 ss kaffe.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå