Gå til innhold

Hva er mandelmasse? (baking) helst litt fort :)


Anbefalte innlegg

Skrevet

I mange oppskrifter står det mandelmasse (type fyll til bakverk, kringler wienerbrød ol) men hva er det for noe? Noen som vet?

Taknemmlig for svar!

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg pleier å bruke kransekekakedeig eller marsipan, sånn alt etter hva jeg har i huset, og evt justere med et egg eller en eggehvite så konsistensen passer til det det skal brukes til.

Skrevet

Mndelmasse ligner litt på marsipan, men er ofte grovere. Kjøpes gjerne i pølseform pakket i plast. De har det på matbutikken.

Skrevet

Hvilke typer matbutikker?

Har bare sett kransekake masse og marsipan, men har kanskje sett på feil sted i matbutikken?

Skrevet

Jeg ville gått for kransekakemasse - det er det som er grovest og gir best resultat som fyll. Du har jo også det som heter "makronfyll" - kommer i pose - men da kan du like gjerne slenge noen mandler og litt melis i en hurtigmikser (f.eks sånn som kommer med stavmikseren) og kjøre til den grovheten du liker, og så blande med eggehvite. Hva skal du bake?

Skrevet

Toscana winerbrød:)

Annonse

Skrevet

Da ville jeg gått for hakking av mandler med melis i stavmikserbollen og hatt i litt eggehvite:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...