-Ma78- Skrevet 24. mars 2010 #1 Skrevet 24. mars 2010 Er det bare å kjøpe en rot og skjære i biter/ flak og spise?
Gjest Skrevet 24. mars 2010 #2 Skrevet 24. mars 2010 Det blir fryktelig sterkt tror jeg. Du kan hakke det / raspe det og bruke deg som krydder i maten, du kan putte et par skiver i kokende vann, sile vannet og drikke det som te, eller hvis du er sterkt plaget med svangerskapskvalme kan du ta en liten skive og suge på den.
mamman til to gutter Skrevet 24. mars 2010 #3 Skrevet 24. mars 2010 Anbefaler deg å lese dette: http://www.apotek1.no/raadogtjenester/raad/graviditet-og-amming/kvalme-under-svangerskapet Litt ned på siden der står dette: Ingefærprodukter nevnes ofte i forbindelse med svangerskapskvalme. Det finnes imidlertid få studier på sikkerheten ved bruk av ingefær under graviditet. Når det gjelder vitamin B6 (pyridoksin), finnes det ikke entydig dokumentasjon på effekt ved svangerskapskvalme. Inntak av ingefær som kosttilskudd og vitamin B6 under svangerskapet bør derfor diskuteres med lege før bruk. Ved bruk av ingefær under svangerskapet, ikke ta mer enn 1 gram daglig, gjerne fordelt på flere doser.
AneG Skrevet 25. mars 2010 #4 Skrevet 25. mars 2010 Både i dette og forrige sv.skap spise jeg masse ingefær - kjøpte stort sett rå, skar opp i skiver og hadde i kokende vann eller te..dersom jeg var veldig kvalm spiste jeg ingefærenskivene etterpå. Har aldri hørt at man skal være forsiktig med den..og førstemann har iallefall ikke tatt skade av det..ble nok mer enn 1gram pr dag i perioder.. Nå har jeg d i kakao noen ganger også..kjempegodt
magica fra tryll Skrevet 25. mars 2010 #5 Skrevet 25. mars 2010 Jeg skjærer det i skiver og koker det,siler det og har i sitron og honning. Om jeg er forkjøla koker jeg med litt hvitløk også
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå