Anonym bruker Skrevet 20. mars 2010 #1 Skrevet 20. mars 2010 Hvordan oppbevarer du frukten for at den skal holde seg best mulig? Jeg er veldig glad i bananer, men syns de blir altfor gule og brune nesten med engang. Og syns nesten ikke frukt holder seg i det hele tatt. Har de på kjøkkenbenken i en skål. Hvordan ser man at en appelsin er dårlig? Haha, kanskje ett dumt spørsmål, men har en appelsin som har lagt en uke. Den er fast og fin, men tør ikke smake tilfelle den er dårlig.
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2010 #2 Skrevet 20. mars 2010 Det er frukt som ikke kan ligge sammen på samme fat, husker jaggu ikke hvilke. Druer har jeg i kjøleskapet, epler og bananer ligge på samme fat men godt fra hverandre.
TanteTroll Skrevet 20. mars 2010 #3 Skrevet 20. mars 2010 Epler skiller ut en gass som gjør at annen frukt modnes fortere.
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2010 #4 Skrevet 20. mars 2010 bananer skal oppbevares i ca 18 grader, og epler i ca 5-10. hvis de ligger på kjøkkenbenken modnes de fortere. ikke noe værre enn det. Appelsinen kan du trygt spise. hadde ikke hatt noen problem med det, og jeg jobber med frukt:)
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2010 #5 Skrevet 20. mars 2010 Bare et tips ift å få brukt bananene: Når du ser du har for mange liggende og de begynner å bli godt modne kan du kutte dem opp og fryse ned, så kan du bruke i f.eks. smoothie, banankake eller pannekaker m banan når det passer
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå