Gå til innhold

Hvem har verdens beste kanel/shillingbolle- oppskrift?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja jeg smaker stadig saftig god hvetebakst, men det er når andre baker

 

Har noen en god oppskrift og gjerne noen tips?

Fortsetter under...

Skrevet

http://www.anis.no/mat-og-drikke/gjaerbakst/verdens-beste-boller.asp

 

Jeg bruker denne, og setter hele bolledeigen inni ovnen med litt varme på, så får den stå der til den er kjempestoooooor:-) Baker ut kanelsnurrene og lar dem stå en halvtime inni ovnen på sånn 30-40 grader, før jeg steker dem som vanlig:-)

 

Det tar litt tid å gjøre det slik da, men de blir knallgode:-D

Skrevet

Det kjedeligste med boller er jo å rulle dem så at det tar tid med hevingen syns jeg er helt greit, Kanelboller er jo litt kjappere enn boller også:)

 

Takk for tips

 

Skal sjekke ut oppskriften

Skrevet

Et tips er å bruke lun væske i steden for litt oppvarmet. Aldri prøvd det, men det er det de gjør på bakeriet i Lom. I følge bakeren så blir deigen varm nok med elting i kjøkkenmaskinen. Tror at lang eltetid også er et godt tips..

Skrevet

Mulig jeg spør dumt, men du mener at lun er litt kaldere enn oppvarmet? Jeg har lært å ha 37-38 grader. Blir det oppvarmet og ikke lun?

 

Skal sjekke link

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...