Gå til innhold

noen som har en god/bankers oppskrift på kjøttkaker av ELG?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest irismor

Når jeg lager elgkarbonader så bruker jeg:

 

Potetmel

Egg

Fløte

Muskatnøtt

 

Har kjøttet (500gr) i en bolle og har i ett egg 2-3 ss potetmel og sper med fløte til deigen får ønsket konsitens. Tilsetter muskatnøtt etter smak ca 1/4 nøtt.

 

Når jeg steker karbonadekakene så bruker jeg smør ikke olje og gjerne Tine smør hvis jeg skal ha de til litt mer enn hverdagsmat.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...