ingridmarie Skrevet 19. mars 2010 #1 Skrevet 19. mars 2010 Bør jeg holde meg unna? De er så gode og greie når man er på jobb, har liten tid og ikke klarer å få i seg annet enn "tørrmat". Men det er jo smørost-og da bør jeg kanskje la det være ? Noen som vet?
Nikki 75 Skrevet 19. mars 2010 #2 Skrevet 19. mars 2010 Sånn vanlig smøreost skal være helt greit å spise!
floweria Skrevet 19. mars 2010 #3 Skrevet 19. mars 2010 det er vel sånn at når ostern er pasteurisert eller hva det heter å er den ikke farlig...bortsett fra brie og camenbert.... jeg tror du finner litt info om det hvis du søker..jeg fant ihvertfall kjapt når jeg lurte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå