Anonym bruker Skrevet 18. mars 2010 #1 Skrevet 18. mars 2010 Spiste det første gang i dag og syns det var dødsgodt!!!!!
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2010 #2 Skrevet 18. mars 2010 Old el Paso? Har ikke smakt, men liker crispy shicken, så den ligger tynt an for å si det sånn:-)
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2010 #3 Skrevet 18. mars 2010 Har ikke sm den, men har lyst å smake.. Følger det med kylling, eller må man tilsette kylling selv?
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2010 #4 Skrevet 18. mars 2010 *smAKT. Tastaturet og IE klikker hele tiden..
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2010 #5 Skrevet 18. mars 2010 Du må tilsette kylling. Og så trenger man to ss olje, tomater, salat og creme fraiche, Reste finner man i pakken. Fint med noe annet enn taco for en gangs skyld. Dette er min nye favoritt:)
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2010 #6 Skrevet 18. mars 2010 Ja syns den er veldig god. Du må tilsette kylling.
Soon to be mum Skrevet 18. mars 2010 #7 Skrevet 18. mars 2010 Den er kjempegod. =D Har et tips for å få den SKIKKELIG crispy også: Lag ferdig kylling så langt at du er klar for å steke den i ovnen. Hell litt olje på enten en langpanne eller en ildfast form (det du skal bruke å steke kylllingen på, det må være litt kant, så kanskje helst ikke et vanlig stekebrett). Pass på at det er nok ojle til å dekke hele brettet/formen, men ikke så mye at det renner veldig. Sett det inn i varm ovn og la det stå inne til oljen er blitt skikkelig varm og ryker. Ta formen/pannen ut og legg kyllingbitene på. Nå bør oljen være så varm at det freser litt når du legger kyllingen på. Vær rask med å fordele kyllingen ut over brettet, slik at oljen ikke blir for kalt mens du jobber. Deretter setter du kyllingen inn i ovnen igjen og steker den så lenge som det står på pakken, eller litt mer etter smak. Snu kyllingbitene etter halvgått tid. Når de er ferdigstekt, legg dem over på en tallerken med kjøkkenpapir på, slik at evt. overskuddsfett trekker ut av paneringen. Kyllingen blir supersprø og god. Det eneste er at det kan blitt "røyklukt" i kjøkkenet mens du varmer opp oljen, men det går over og er absolutt verdt det. =D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå