Gå til innhold

Tips til middager man kan lage i store porsjoner og fryse ned?


Anbefalte innlegg

Trenger noen tips her... Frem til vi får byttet barnehage (har flyttet) er tiden litt knapp når vi kommer hjem om ettermiddagen, så da er det veldig praktisk å bare kunne putte noe i mikroen og varme opp.

Hittil har det gått i stekt fisk og kylling, kjøttstykker blir som gummi, så det har vi droppet...

 

Smurfen spiser kun poteter, ikke ris eller pasta (ordre fra legen...), så det begrenser seg ganske.

 

Noen gode tips?

Fortsetter under...

Gjest amandine

Fiskeboller i hvit saus

Lasagne med tynne potetskiver istedet for pastaplater

Kjøttkaker med brun saus

Frikasse av forskjellig slag, ungene her liker godt med små kjøttboller

Fiskegrateng

Og forskjellige stupper (tykke supper) som er mindre gris å spise med små barn, iallefall, posesuppe(fiske-, beta-)med ekstra fiskepudding i biter, grønnsaker etc jeg lager dem tykke med litt posepotetmospulver.

Ellers er vel det meste ok å fryse egentlig? Vi har masse tomatsaus i fryseren, pluss halvstekte pizzabunner, det er en slager når vi lander på fredag...

Ellers kan du jo lage mye klart kvelden før og sette i kjøleskapet, da sparer du mye tid og slipper mikromat..

Pastasaus som kan brukes til spagetti, pizza, lasagne, moussaka osv...

kjøttboller

kjøttkaker

karbonader

fiskekaker

ferdig strimlet kyllingfilet, klar til woking - gryter osv. Samme med svinefilet.

Selskapserter - fort gjort å lage suppe av dem. kok opp med litt løk, hvitløk, buljong og fløte. kjøres i blenderen, litt sprøstekt bacon til og godt brød og middagen er klar på 123!

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...