Anonym bruker Skrevet 15. mars 2010 #1 Skrevet 15. mars 2010 Fikk litt krydder av mamma...Men jeg skjønner ikke hva jeg kan bruke aromat til?
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2010 #2 Skrevet 15. mars 2010 Det er ikke så ofte jeg savner aromat.. Men når jeg spiser kjøttsuppe, er jeg alltid like fortvilet for at jeg ikke har det Sikkert godt med litt i kjøttkaker og svineretter også - og i lapskaus, seff, og på egg!!. Er salt på smak, litt "gammeldamekrydder" men alle burde ha det i hylla si
Anonym bruker Skrevet 16. mars 2010 #3 Skrevet 16. mars 2010 Strø det oppå fiskeboller i hvit saus - nyyyyyyyyyyyyyydelig
Anonym bruker Skrevet 16. mars 2010 #4 Skrevet 16. mars 2010 Du kan bruke det til å pynte i søppelkassa. Det er ikke et krydder, det er bare snodig, syntetisk dritt tilsatt salt.
dolly29 Skrevet 16. mars 2010 #5 Skrevet 16. mars 2010 Signerer siste innslag jeg:S fikk sjokk når jeg leste innholdet...
Anonym bruker Skrevet 16. mars 2010 #6 Skrevet 16. mars 2010 Bruker det kun når jeg lager saus. Enten brun eller hvit. Det er smaksforstersker!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå