Gå til innhold

Usaltet smør i oppskriften


Anbefalte innlegg

Skrevet

*Hvilket smør er det?

 

takk

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er et eget smør som er usaltet. Ikke mer hokus pokus enn det.

Har du ikke det, så går det fint å bruke vanlig smør.

Skrevet

Det er en oppskrift oversatt ukritisk fra fransk eller engelsk eller et annen kultur hvor usaltet smør er vanlig. Det jeg pleier å gjøre er at jeg bruker vanlig smør men minker/dropper saltmengden i oppskriften.

Skrevet

Vet du navnet på smøret? (melange,meieri..?)

Mannen som er på butikken og handler :)

 

Sånn er det når en skal prøve seg på nye oppskrifter.. :)

Skrevet

Er en dessert, så skal i utgangspunktet ikke være salt i fra før av.

Skrevet

Importert smør er ofte usaltet, jeg husker ikke navn. Mannen din må lese på pakningene. Men seriøst, det går bra med vanlig smør hvis butikken ikke har :)

Skrevet

Meierismør har en usaltet variant. Kjøpte en pakke på Meny i går.

Skrevet

Jeg har laget mange franske oppskrifter som _skal_ ha usaltet smør og ikke salt med vanlig smør. Det smaker som regel godt med ørlite salt i ellers veldig søte oppskrifter :)

Skrevet

Tusen takk for svar, da får vi se hva han kommer hjem med :)

 

 

Skrevet

Det er faktisk ganske enkelt. Ta en liter fløte i en vanntett boks og rist til fettet skiller seg fra resten. Problemet er bare at hjemmelaget smør inneholder mer væske enn den du kjøper og er derfor litt vanskelig å bruke i oppskrifter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...