Anonym bruker Skrevet 11. mars 2010 #2 Skrevet 11. mars 2010 Går an å lage brun saus uten smør i det hele tatt, så ja
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2010 #3 Skrevet 11. mars 2010 Men når det SKAL lages på smør da:) Går det med melkefritt? Det blir jo aldri brunt..
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2010 #4 Skrevet 11. mars 2010 Det går utmerket an å lage sausbruning med melkefri margain. Smelt margain i varm panne, rør inn mel, og brun dette over ganske sterk varme.
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2010 #5 Skrevet 11. mars 2010 lag bruning og blir den ikke mørk nok er det fint med sukkerkulør...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå