Anonym bruker Skrevet 6. mars 2010 #2 Skrevet 6. mars 2010 Spørs hva du skal lage/hvordan det skal brukes... Ville overhodet ikke brukt Matfett i f.eks Delfiakake, eller kokt smultringer i delfiafett..
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2010 #3 Skrevet 6. mars 2010 nei det er ikke det samme. Mener at Delfia er kokosfett... ikke så digg å bruke det til feks kjøtt...
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2010 #4 Skrevet 6. mars 2010 Skal lage bittelitt hvit smørkrem.. Men fant ut at jeg kan lage royal icing i stede )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå