Gå til innhold

Tips til lettfordøyelig middag?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Grøt, supper av (nesten) alle slag, pasta med pesto, pastaretter med grønnsaker, risotto, hvit fisk med ris eller poteter, grønnsaksgratenger, makaronigrateng, omeletter, nudler og nudelretter, som tilbehør til suppe etc kan du bruke fint brød (loff etc) for at det skal mette litt mer.

 

Håper dette var noen tips selv om det kanskje ikke var superspennende.

 

Viktig å unngå mye kjøtt og behandlet mat, samt fettrik kost. Rødt kjøtt som okse og lam bør du unngå helt. Hvis du føler for å spise kjøtt spis heller kylling, eller litt magert svinekjøtt (f.eks i ytrefilet eller skinke). Prøv å lage maten selv, da unngår du for mye tilsettingsstoffer i maten.

 

Lykke til :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...