Mammaen til Isak Skrevet 1. mars 2010 #2 Skrevet 1. mars 2010 Fersk mozarella bruker vi ofte på pizza,pasta,fyltkyllingfilet,i salat eller som tilbehør.. Revet el skivet mozzarella brukes i grunn på samme viset her, og til gratinering..oppi sauser osv
Rampongi Skrevet 1. mars 2010 #3 Skrevet 1. mars 2010 tja i omelett og salat er det jo godt med fersk mozzarella, ellers er jo pizza med mozzarella en slager.
MintCondition Skrevet 1. mars 2010 #4 Skrevet 1. mars 2010 Lager caprese; italiensk tomatsalat. Legg annenhver skive mozzarella og tomat i en skål, ha over god olivenolje og balsamiko (litt bare). Dryss med havsalt og frisk basilikum.
Gjest irismor Skrevet 1. mars 2010 #5 Skrevet 1. mars 2010 Gjør som MintCondition men blander 4 ss balsamico 2 ss olivenolje i en bolle og har i litt pepper, salt og en dæsj sukker og rører godt før jeg heller det over mozzarellaen og tomatene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå