Gå til innhold

Kan man bruke potetmel istedet for maizennamel


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Det kommer an på hva man skal bruke det i.

 

Skrevet

Da vet jeg ikke om jeg hadde tatt sjansen. Potetmel blir mye seigere i konsistensen enn maisenna. Kan hende det går med en liten mengde potetmel. Ville i såfall prøvd meg fram i en annen gryte. Husk at potetmel ikke skal koke.

 

Skrevet

hvorfor skal ikke potetmel koke? er det bedre å bruke vanlig mel som jevning da eller?

Skrevet

Potetmelsjevning blir en seig klump av å koke. Vanlig mel vet jeg ikke, da blir det jo en helt annen type saus, og det blir mer gryterett enn wok.

 

Men som sagt, bare prøv med potetmel, tilsett rett før servering. Kan hende det går helt fint.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...