Babyønske �� Skrevet 28. februar 2010 #2 Skrevet 28. februar 2010 Det kommer an på hva man skal bruke det i.
Babyønske �� Skrevet 28. februar 2010 #4 Skrevet 28. februar 2010 Da vet jeg ikke om jeg hadde tatt sjansen. Potetmel blir mye seigere i konsistensen enn maisenna. Kan hende det går med en liten mengde potetmel. Ville i såfall prøvd meg fram i en annen gryte. Husk at potetmel ikke skal koke.
Gjest Skrevet 28. februar 2010 #5 Skrevet 28. februar 2010 hvorfor skal ikke potetmel koke? er det bedre å bruke vanlig mel som jevning da eller?
Babyønske �� Skrevet 28. februar 2010 #6 Skrevet 28. februar 2010 Potetmelsjevning blir en seig klump av å koke. Vanlig mel vet jeg ikke, da blir det jo en helt annen type saus, og det blir mer gryterett enn wok. Men som sagt, bare prøv med potetmel, tilsett rett før servering. Kan hende det går helt fint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå