Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha fondu i dag, men trenger litt ideer:)

 

Hva bruker dere, av kjøtt, tilbehør, dipper saus osv??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi bruker følgende:

Mørbrandkjøtt, maarud paprika potetgull, baguetter (går masse), fruktkoctail, hvitløksdip og karridip.

 

Høres sikkert rart ut med fruktkoctail, men lover at dette er utrolig godt!

 

Dipp lager jeg av rømme. En med hvitløk og gressløk- smaker det til.

En med karry-krydder (sterkt), paprikakrydder og ev. litt ketchup:)

Skrevet

Vi pleier å ha biter av ytrefillet, små kjøttboller og sopp. Ost kan også være godt som tilbehør!

 

Dipp lager jeg av creme freche, majones, salt, pepper, aromat, rødløk og hvitløk. Lager avogtil karri dipp også, da sløyfes rød/hvit løk og erstattes av litt chilli og masse karri pulver.

 

Nam nam....fikk og lyst på nå :)

Skrevet

hva slags ost bruker du da? og dypper du det oppe i, eller har du bare ved siden av?

Skrevet

dytter litt opp jeg;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...