Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi bruker følgende:

Mørbrandkjøtt, maarud paprika potetgull, baguetter (går masse), fruktkoctail, hvitløksdip og karridip.

 

Høres sikkert rart ut med fruktkoctail, men lover at dette er utrolig godt!

 

Dipp lager jeg av rømme. En med hvitløk og gressløk- smaker det til.

En med karry-krydder (sterkt), paprikakrydder og ev. litt ketchup:)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141505285-fondue-tips/#findComment-141505318
Del på andre sider

Vi pleier å ha biter av ytrefillet, små kjøttboller og sopp. Ost kan også være godt som tilbehør!

 

Dipp lager jeg av creme freche, majones, salt, pepper, aromat, rødløk og hvitløk. Lager avogtil karri dipp også, da sløyfes rød/hvit løk og erstattes av litt chilli og masse karri pulver.

 

Nam nam....fikk og lyst på nå :)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141505285-fondue-tips/#findComment-141505363
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...