Anonym bruker Skrevet 24. februar 2010 #1 Skrevet 24. februar 2010 Jeg lager alltid for mye... Da jeg var barn husker jeg pappa hadde en slags plate med huller i som man kunne "fylle" med ukokt spaghetti for å få riktig mengde,men har ikke sett noe sånt nå... Noen som vet?
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2010 #2 Skrevet 24. februar 2010 De selger slike plater med huller i kjøkkenbutikker a la Traktøren ol. Vanlig å regne ca. 100 g tørr pasta per person. Så en slik spaghettipakke på 500 g skal rekke til 5 personer. Jeg mener den ikke rekker til 5 voksne, så ville beregnet bittelitt mer enn 100 g hvis det er bare voksne.
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2010 #3 Skrevet 24. februar 2010 Gjør de? Da skal jeg se om jeg finner det. Takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå