Devon Skrevet 2. november 2018 #26 Del Skrevet 2. november 2018 Det er ikke anbefalt å spise leverpostei, myk ost, rå eller røkt fisk eller andre røkte eller saltede kjøttyper når man er gravid fordi man er mye mer utsatt for matforgiftning fra bakterien Listeria monocytogenes. Denne bakterien kan skade fosteret og i ekstreme tilfeller føre til spontanabort eller tidlig fødsel. Heldigvis er Listeriosis (infeksjon via Listeria bakterien) uvanlig, men det er altså anbefalt å holde seg unna for sikkerhetsskyld. Lever inneholder også veldig høye verdier av Retinol (Vitamin A) som kan være skadelig for fosteret. F.eks anbefales det å holde seg unne kremer med Retional i når man er gravid. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141492114-leverpostei-i-svangerskapet/page/2/#findComment-148866552 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå