Musemor med tre søte små Skrevet 20. februar 2010 #1 Skrevet 20. februar 2010 Vi har fått tak i noen veldig flott kyllingbryst med skinn på 400g (type Livéche, visstnok ekstremt gode). Er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med dem. Tenkte kanskje steke dem lett, putte i en ildfast form sammen med søtpotet, gulrøtter, rødløk og hvitløk. Legger skinnsiden opp og har på salt og pepper og helder litt appelsinjuice over. Oppi sammen med grønsakene tenkte jeg å ha litt olje og rødvin. Tror dere det vil bli godt?
Musemor med tre søte små Skrevet 20. februar 2010 Forfatter #2 Skrevet 20. februar 2010 Ingen som har noen meninger. Kan dette bli godt, eller er jeg på villspor?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå