2 små og en undulat Skrevet 20. februar 2010 #2 Skrevet 20. februar 2010 Pakk dem inn i aluminiumsfolie før du har dem i ovnen:)
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #3 Skrevet 20. februar 2010 Pakker dem inn i aluminiumsfolie og varmer dem i ovnen på ca. 150 grader. Da blir det mye og gode
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #4 Skrevet 20. februar 2010 Stikk noen hull på pakken, og varm de 1 minutt i microen
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #5 Skrevet 20. februar 2010 Alluminiumsfolie er tingen, pakk de helt inn!
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #6 Skrevet 20. februar 2010 Takk for tips! ... for å gjøre de myKe og gode
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #7 Skrevet 20. februar 2010 Varmes i microen. I ovnen har de lett for å bli litt harde i kantene synes jeg!
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #8 Skrevet 20. februar 2010 Stek dem i panna til de begynner å "boble", ca 10 sek på hver sin side... Litt mer tidkrevende, men myyyyye bedre.. Eller i ovnen innpakket i aliminiumsfolie.
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #9 Skrevet 20. februar 2010 IKKE ovnen..... ta microen, da blir de bare varme :) i ovnen blir de stekt...
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #10 Skrevet 20. februar 2010 Hæ? De blir jo ikke stekt! Pakker dem inn i alu.folie, men må pakke godt inn. Blir myke og fine, hverken stekt elelr harde i kantene.
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #11 Skrevet 20. februar 2010 Klipp hull i den ene hjørnet på pakka. Så stikker du hull med gaffelen rundt på toppen av pakka og legger den i micro ovnen i ca 1 minutt. Eller så kan du pakke dem inn i sølvfolie og varme dem i stekeovnen på 200 grader i 7-8 minutter.
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #12 Skrevet 20. februar 2010 om du varmer de for lenge i microen blir de harde, må varmes i ca 30 sek på full effekt.
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2010 #13 Skrevet 20. februar 2010 Vi legger lefsene på en middagstalerken og har klingfilm over. 1 min i mikroen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå