Gå til innhold

blodpølse- inspirasjon?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Sitter på jobb nå, og har fått i oppgave å lage/varme blodpølse til middag. Dette er da ikke før om 2 timer, så jeg har tid på meg.

Saken er den at de jeg skal lage mat til bruker vanligvis å ha 1,5 til 2 blodpølser på deling(er 2 voksne menn) Men det er kun 1 blodpølse her. De bruker vanligvis å spise kun blodpølse med sukker på, og melk til.

Hvordan tilbereder dere blodpølse? og evt tilbehør?

Tenkte om jeg finner noe tilbehør, så holder det nok med 1 på deling.

 

Jeg har selv aldri spist blodpølse, så jeg aner virkelig ikke hva jeg kan ha til.

Fortsetter under...

Skrevet

Er det det samme som blodpudding ?

 

Man steker den i panna .

Dette kan man ha til :

Hvitkål salat

Makaroni

Brød

Tyttebær

Salt potetgull

Raspet kålrot

 

Det var det jeg kom over når jeg Googlet det .:)

Skrevet

aner ikke om det er det samme som blodpudding. Ingen som pleier å ha det til middag?

 

Ja, litt inspirasjon var det jo;) takk

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...