Anonym bruker Skrevet 19. februar 2010 #1 Skrevet 19. februar 2010 Sitter på jobb nå, og har fått i oppgave å lage/varme blodpølse til middag. Dette er da ikke før om 2 timer, så jeg har tid på meg. Saken er den at de jeg skal lage mat til bruker vanligvis å ha 1,5 til 2 blodpølser på deling(er 2 voksne menn) Men det er kun 1 blodpølse her. De bruker vanligvis å spise kun blodpølse med sukker på, og melk til. Hvordan tilbereder dere blodpølse? og evt tilbehør? Tenkte om jeg finner noe tilbehør, så holder det nok med 1 på deling. Jeg har selv aldri spist blodpølse, så jeg aner virkelig ikke hva jeg kan ha til.
Mamma`n til Will& Ailo Skrevet 19. februar 2010 #2 Skrevet 19. februar 2010 Er det det samme som blodpudding ? Man steker den i panna . Dette kan man ha til : Hvitkål salat Makaroni Brød Tyttebær Salt potetgull Raspet kålrot Det var det jeg kom over når jeg Googlet det .
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2010 #3 Skrevet 19. februar 2010 aner ikke om det er det samme som blodpudding. Ingen som pleier å ha det til middag? Ja, litt inspirasjon var det jo;) takk HI
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå