Anonym bruker Skrevet 17. februar 2010 #1 Skrevet 17. februar 2010 Av tørrmat, pålegg, hermetikk og frysevarer tenker jeg.. Og hvor mange dager/middager handlere dere inn for?
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2010 #2 Skrevet 17. februar 2010 Vi tar storhandelen av kjøttvarer i sverige + en del annet.
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2010 #3 Skrevet 17. februar 2010 Handler inn: Fiskekaker, fiskeboller, kjøttkaker, kjøttboller, laksefilet, fløtegratinerte poteter, tomatpure, røkte kjøttpølser, pølser. Uncle bens glass med chili con carne, sur søt saus. Ris Spaghetti Nudler Poteter Frukt og grønnsaker - men ikke i overflod! Går på butikk tirsdag og lørdag. Da kan jeg heller etterhandle frukt og grønt. Jeg handler inn 10middager. Selv om det er 7dg i uken hender det at jeg ofte ikke gidder å gå på butikk og ta storhandelen på tirsdag og heller utsetter til lørdagen. Greit å ha ekstra - både i fryser og skap. I tillegg være kreativ med varene man HAR i skapet. Tomatpure, sauser, mais, champingnon, spaghetti a la capri. Handler inn slik at jeg kan lage middager av ting, men har en liste av middagsretter å gå etter for en uke. Pålegg er forskjellig. Etter smak og behag her hjemme....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå